Annorlunda kurs 14-15 september

Glad i livet och glad i dig själv!

Med min långa erfarenhet av att hjälpa människor till större medvetenhet om sig själv och att hitta en väg ur svårigheter, enskilt eller i grupp, erbjuder jag nu en kurs med ”gott och blandat”. Det blir olika typer av meditationer och övningar utifrån bl.a. psykosyntes och Familjekonstellationer och tid för delande och reflektioner.

Det du kan förväntas få ut av kursen är större insikt om din plats i livet och vem du är. Genom att lyfta blicken och se dig själv i ett klarare ljus blir du bättre rustad att hantera livets utmaningar.

Du får mest ut att delta båda dagarna, men också möjlighet delta endast en dag.

Enda förutsättningen för att delta i kursen är ett öppet sinne och en vilja och nyfikenhet att få större medvetenhet om dig själv bortom egna och andras förutfattade föreställningar om vem du egentligen är.

Plats för kursen är på Oasen, Värtavägen 35 i Stockholm.
Tiderna är 10-17.30 båda dagarna.
Din investering är 1600 + moms 400 för båda dagarna.
Vill delta endast en dag (lördag eller söndag) är priset 900 + moms 225.
Min. 10 deltagare/dag.

Vid bokning före 15 augusti får du 10% rabatt före moms.

Ser fram emot din anmälan till denna kreativa och insiktsfulla kurs!

Varmt välkommen,
Charlotte

Ledare: Charlotte Palmgren
Charlotte är Dipl. Psykosyntesterapeut, utbildad vid PsykosyntesAkademin i Stockholm och arbetar i egen verksamhet som terapeut och kursledare sedan 1994. Hon har sedan 1997 studerat Bert Hellingers familjesystemiska terapi – Familjekonstellationer –  och har integrerat det i sitt arbete och leder workshops och kurser i Familjekonstellationer sedan 2001. Charlotte gått flera utbildningar i Familjekonstellationer och i Organisations-konstellationer och har deltagit i ett flertal seminarier med Bert Hellinger och andra erfarna konstellationsledare i och utanför Europa och 2001 grundade hon Svenska Hellinger Institutet, numera Svenska Institutet för Familje- och Organisationskonstellationer (SIFFOK). Sedan 1998 har Charlotte organiserat flera seminarier och utbildningar med inbjudna utbildare. År 2001 och 2002 inbjöd hon Bert Hellinger till Stockholm. Charlotte har också skrivit två böcker om Familjekonstellationer, ”Om du visste hur mycket jag älskar dig!” Kärlekens kraft i familjerelationer och ”Under ytan. Berättelser ur verkliga livet utifrån ett familjesystemiskt perspektiv”. Charlotte är grundare av ledare för f.d.Svenska Hellinger Institutet numera Institutet för Familje- och OrganisationsKonstellationer, och erkänd konstellatör i DGfS (Deutsche Gemeinschaft für Systemaufstellungen).

Anmälan och frågor till Charlotte Palmgren, chp@siffok.se